Post by fogiferfimon on Feb 8, 2022 23:29:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 2: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 2: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor drágakövek ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 2: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Nem jó játék, utálom
NINCS LETÖLTÉS!! Azt mondja, várja, hogy letöltse, de ne telepítse, akkor újra elindul, hogy újra letöltse 😭😭😭😭😭😤😤😤😤 Javítsa meg ezt a hibát 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Imádom
Ez a játék nehéz volt, de tetszik, hogy elkészítetted a 2. szerelmes lisagruber ajándékokat
Alien Creeps - Tower Defense Strategy jnj
Szuper joa grafika meg minden es en is kerdezem hogy lesz e mr meat me evil nun2is
Nagyon jo játék világ legjobb játéka grat a készitöknek!!!!😀valaji tudja mikor jön a 3
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arkády bjj
Jó De már kivittem a négyet is
Azért tettem egy csillagot, mert azt írja, hogy "Próbáld újra, ha nem működik"
Ez a játék csodálatos, de nem értem, miért nem ugrik
Ez a játék jó ez a játék nagyon jó érdekes és kalandos ez a játék jó ingyenes fire pub ji jó érdekes köszönöm 😊 👍 😀 🙏 👌 7th of go 🚶♂️ 😀 👍 👌 😀 👍 👌 😀 👍 👌 😀 👍 👌 😀 ♂️
Olyan egyszerű próbáld meg nehezíteni, lehet jobb is.
Szeretem a játékot és a mögötte lévő történetet. Csak egy probléma. Rod nem mozdul. Kipróbáltam Ghost, Normal és Hard módban. Nem tudom, mi folyik itt. Örülnék, ha kijavítanád ezt a kis hibát.
5 csillagot adok rá, de ha Ghost módban játszom, nagyon lemarad.
Jó játék, de jobb lenne, ha PC-n játszhatnám
Kérjük, javítsa ki Nem tudom telepíteni ezt az alkalmazást, és láttam a gyakori módszereket a javításra, és nem fog működni. Mindent megpróbáltam! kérlek javíts! 💔💔😔🔫 😵🔫
a legszuperebb játék az egész világon ajánlani tudom mindenkinek! nagyon jo! 👍
Imádom és ajálom mindenkinek
Szeretem a horrort, az ijesztő játékokat és a történeteket, és ez nagyon ijesztő játék, túlságosan szeretem a "horror ice scream" játékot
Annyira szeretem ezt a játékot. De van benne némi hiba. Szóval ezért adok neki négy csillagot. De nem hazudok, nagyon élvezem ezt a játékot.
Rohat jó. bár jöhetne a 3 episod is. addig pedig kijátszom EKSZTRÉMEN IS!!!!!!! Kösz
Nagyon jo játék normárba kivitem
Ellenőrző pontok kellenek hozzá 🤷♀️ Mintha a játék közepén lettem volna és anya megkért, hogy csináljak smt-t, így 2 percre becsuktam a telefonom és amikor kinyitottam...elvesztettem minden előrelépést 😔
A legjobb játék az
Ugyanolyan jó mint az első. Gratulálok.
Nagyon jó lett mindenkinek ajánlom!😉😉😉
Szép, szeretem az Ice Scream 2-t és 4-et, nagyon ijesztő a kis robotrudakkal, nem hiszem, hogy meg tudom győzni ezt a játékot, és Boris nagyon hátborzongató, nem is tudom, hogyan lehet elérni a nial asztali szobát, volt feszítővasom, de nem tudom, hogy sikerül-e. meg kell próbálni kinyitni egy feszítővassal... Imádom az Ice Scream 2-t, nagyon klassz, de nem olyan jó, mint az Ice Scream 4, ezért 4 csillagot adok rá sajnálom, de megérdemel 4 csillagot. játék... 😘
Öt csillagot adok ennek a játéknak, mert minden alkalommal játszom, amikor szeretem ezt a játékot, megnézem ezt a videót tudom, milyen rejtélyeket kell megoldani
EZ Purva jo ki Jött Már 3 része szuper rohadt jó Játék bazdmeg jjjjjjjjjjjjjjóóhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrááááááááááááááááááááááááááááááááállllllllllllllllllllllllllllllllyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hajrá hajrá hajrá hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhháááááááááááááááássssssssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrááálllyyyyyyyyyyyyy
Ez a játék kirúgott Mindig ne játssz ezzel a játékkal |A Gonosz Apáca alkotói| ...|Viszlát|
Jó játék, de nem
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arkády bjj
Inkább az eredeti. Tényleg megvan a 80-as évek hangulata. Az autózás a moziban, az árkád (titkos barlang) és a zene nagyon a 80-as évek horror stílusa! Ismerkedünk karakterekkel, új helyekkel, és megtekinthetjük Rod történetét! Egyértelműen a legjobb játék az Ice Scream sorozatban!